طبیب من

اطلاعات عمومی پزشکی

طبیب من

اطلاعات عمومی پزشکی

بیماری های کلیوی، علت، طرز تشخیص و مهار کردن آن

آیا می‌توان بیماری‌های کلیوی را درمان نمود؟

در بیشتر موارد، این بیماری‌ها قابل ‌پیشگیری هستند اما قابل‌ درمان نیستند. شایع‌ترین علل ابتلا به این بیماری‌ها دیابت و فشار خون بالا است. با همکاری با پزشک برای پیشگیری از این مشکلات یا مدیریت بیماری می‌توان از بروز نارسایی این بیماری پیشگیری نمود.

اگر شما به بیماری‌های کلیوی مزمن مبتلا شده‌اید یعنی کلیه‌ها آسیب دیده‌اند و نمی‌توانند به درستی کار کنند. شما تا زمانی که کلیه‌ها به طور کامل از کار نیفتاده‌اند می‌توانید از بروز نارسایی کلیه پیشگیری کنید. با پیروی از رژیم غذایی مناسب کلیه، ورزش کردن و مدیریت عواملی که احتمال ابتلا به بیماری‌های کلیه را افزایش می‌دهند می‌توان از ابتلا به بیماری‌های کلیه پیشگیری نمود.

زمانی که کلیه‌ها به طور ناگهانی از کار می‌افتند، نارسایی حاد کلیه ایجاد شده که در برخی موارد برگشت‌پذیر است. با انجام اقدامات درمانی صحیح می‌توان عملکرد کلیه‌ها را به حالت طبیعی بازگرداند. آسیب‌دیدگی کلیه که به مرور تشدید می‌شود قابل‌ترمیم نیستند. این نوع نارسایی را نمی‌توان درمان کرد. به این نوع از آسیب‌دیدگی کلیوی بیماری کلیه پیشرفته گفته می‌شود. اگر شما به این  بیماری‌های پیشرفته مبتلا شدید برای زنده ماندن باید تحت دیالیز قرار گرفته یا پیوند کلیه انجام دهید. بسیاری از مردم با انجام دیالیز یا پس از پیوند کلیه سالیان سال به زندگی خود ادامه می‌دهند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد